
Μια κλασική σάλτσα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και στη θέση της μπεσαμέλ.
Μπορείτε να τη σερβίρετε μαζί με ψητά, κρέατα, μπιφτέκια, σεφταλιές κ.α.
Εάν η σάλτσα προορίζεται για μουσακά ή παπουτσάκια, πρέπει να ψηθεί από την αρχή με το φαγητό.
Η Συνταγή είναι για 1 1/2 κιλό Κρέας
Συνταγή από το βιβλίο του Νίκου Τσελεμεντέ "Οι Αυθεντικές Συνταγές"
1 κιλό γιαούρτι |
3 αβγά |
αλάτι |
πιπέρι |
Κάντε το σχόλιο σας εδω
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί