
Μια σος μουστάρδας με λεπτή γεύση που θα συνοδεύσει τις γαρίδες σας ψητές στα κάρβουνα ή τηγανιτές
Προτιμήστε μια απαλή στη γεύση μουστάρδα για πιο ντελικάτη γεύση. Διαλέξτε εκλεκτό ελαιόλαδο ή μισό-μισό με σησαμέλαιο για καλύτερο άρωμα.
Εναλλακτικά, προσθέστε λίγο άνηθο, πολύ ψιλοκομμένο.
Η Συνταγή είναι για 6 μέτριες Γαρίδες
Συνταγή από το βιβλίο του Νίκου Τσελεμεντέ "Οι Αυθεντικές Συνταγές"
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα |
2 κουταλιές σούπας λάδι |
1 ζουμερό λεμόνι |
αλάτι |
λευκό πιπέρι |
Κάντε το σχόλιο σας εδω
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί