
Μια πολύχρωμη σαλάτα που θα στολίσει το τραπέζι σας.
Το Κριθαράκι που περιέχει την κάνει τόσο χορταστική, που μπορείτε να την απολαύσετε και σαν κυρίως πιάτο.
Συνταγή από το βιβλίο του Νίκου Τσελεμεντέ "Οι Αυθεντικές Συνταγές"
1 1/2 φλιτζ. τσαγιού κριθαράκι |
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια |
300 γρ. ζαμπόν γαλοπούλας (σε μια χοντρή φέτα) |
3 πιπεριές (πράσινη, κόκκινη, κίτρινη) |
1 κρεμμύδι |
2 αβοκάντο |
λίγα φύλλα σαλάτας (ψιλοκομμένα) |
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ |
3 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού |
1 κουτ. σούπας ξύδι |
2 σκελίδες σκόρδο |
λίγες σταγόνες ταμπάσκο |
2/3 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο |
αλάτι |
πιπέρι |
Κάντε το σχόλιο σας εδω
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί