
Αυθεντική συνταγή για red velvet cake από τον Τάσο Αντωνίου. Αυτή η τούρτα – κέικ είναι απίστευτα γευστική και αποτελεί ιδανικό κέρασμα για γιορτές, γενέθλια ή απλώς ένα γλυκό κέικ για τον καφέ!
465 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις |
170 γρ. ανάλατο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου |
460 γρ. ζάχαρη |
3 μεγάλα αυγά |
6 κ.σ. κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής |
3 κ.σ. κακάο |
1 1/2 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας |
1 1/2 κ.γλ. αλάτι |
370 γρ. ξινόγαλα |
1 1/2 κ.γλ. μηλόξιδο |
1 1/2 κ.γλ. μαγειρική σόδα |
Για το γλάσο κρέμας τυριού |
125 γρ. τυρί κρεμα κρύο |
125 γρ. βούτυρο μαλακωμένο και κομμένο σε μικρά κομματάκια |
1 1/2 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας |
300 γρ. ζάχαρη άχνη |
Κάντε το σχόλιο σας εδω
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί