
800 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος ή γαλοπούλας |
1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο |
1/2 κ.γ. αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι |
150 γρ. τυρί κρέμα |
80 γρ. τυρί τσένταρ ή γραβιέρα τριμμένη |
1/2 σκ. σκόρδου ψιλοκομμένο |
1 μικρή καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη (αν θέλετε μπορείτε να αφαιρέσετε τα σπόρια) |
1 κ.σ. ελαιόλαδο για άλειμμα |
μαϊντανός ψιλοκομμένος |
Για το σερβίρισμα: |
πατάτες τηγανητές |