
Παρότι σαν φάρα είμαστε μακαρονάδες, οι Έλληνες επιλέγουμε είδος πάστας με το μάτι και όχι με γευστικά κριτήρια όπως οι Ιταλοί, οι οποίοι θεωρούν ότι σε κάθε σάλτσα αντιστοιχεί ένα συγκεκριμένο είδος, άντε δύο, για ώρα ανάγκης.
Γι’ αυτό και τα είδη της πάστας που κυκλοφορούν επισήμως είναι περίπου 100, όπως λέγεται, αλλά αν ληφθούν υπ’ όψιν και οι διάφορες τοπικές συνταγές και τα διαφορετικά κοψίματα, ο αριθμός των ειδών ξεπερνάει τα 1000
4 λωρίδες μπέικον ψιλοκομμένο |
200 γρ. blue cheese |
3 φλιτζ. ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών, αραιωμένο σε νερό |
500 γρ. κοχύλια |
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι |
1 κεσεδάκι ντοματίνια, ξεπλυμμένα και κομμένα |
Κάντε το σχόλιο σας εδω
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί