
Λαχταριστό κατσικάκι που σας το προτείνω για το Πάσχα. Η σκορδάτη κρούστα του θα το κρατήσει ζουμερό στο κέντρο και τραγανό εξωτερικά.
Ντίνα Νικολάου
3 – 3½ κιλά κατσικάκι (από χεράκι και κοιλιά) |
3 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο |
1 κουτ. σούπας πάπρικα γλυκιά |
½ φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο |
χυμό και ξύσμα από 2 λεμόνια ακέρωτα |
1 κουτ. σούπας ρίγανη ξερή, ψιλοτριμμένη |
1 κουτ. σούπας θυμάρι ξερό, ψιλοτριμμένο |
2 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή |
50 γρ. βούτυρο λιωμένο |
1 κουτ. σούπας μείγμα πιπεριών διάφορα ψιλοτριμμένα |
1 κουτ. σούπας (κοφτή) αλάτι |
1 φλιτζ. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη |
Κάντε το σχόλιο σας εδω
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί