
Γεμιστό Φιλέτο Κοτόπουλου (Μπαλοτίνα) με Σάλτσα Espresso, Κενέλ Πατάτας, Μανιτάρια και Καρότο Γλασέ
Μια Συνταγή που την είδαμε στην Εκπομπή Master Chef σε ένα ακόμη Master Class με τον Πάνο Ιωαννίδη
Δείτε το Βίντεο της Συνταγής (πατήστε εδώ)
1 βραστή πατάτα με τη φλούδα |
2 μανιτάρια king oyster |
4 μανιτάρια brown |
1 Κοτόπουλο ολόκληρο |
Πιπέρι πράσινο κόκκους |
1 μεγάλο καρότο χοντρό |
Θυμάρι φρέσκο |
Σκόνη espresso |
κρεμμύδι ξερό |
σκόρδο |
Τρούφα φλοίδες σε βαζάκι |
Λάδι τρούφας |
Φύλλα σπανάκι (φρέσκο) |
Βούτυρο (κρύο) |
Γλυκό κρασί πόρτο |
Θυμάρι |
Κρασί πόρτο |
Τζίντζερ |
Φύτρες παντζαριού και φύτρες από ραπανάκι (ντεκόρ) |
Κάντε το σχόλιο σας εδω
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί