
Μια Συνταγή που την είδαμε στην Εκπομπή Master Chef σε ένα ακόμη Master Class με τον Πάνο Ιωαννίδη
ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΑΣΤΑ |
4 κρόκους αυγών |
1 αυγό |
450 γρ. μίξη από άλευρα (σκληρό αλεύρι, 1/3 σιμιγδάλι, μαλακό αλεύρι) |
άνηθος, μυρώνια, μαϊντανός, λίγα φύλλα σέλερι ψιλοκομμένα |
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ |
1 ψάρι (σφυρίδα, λαβράκι ή τσιπούρα) φιλεταρισμένο και κομμένο σε κύβους |
50 γρ. κρέμα γάλακτος |
αλάτι – πιπέρι |
ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΜΕ ΨΑΡΙΟΥ |
κόκαλα από το ψάρι της γέμισης |
2 καρότα, 1 πράσο, 2 κλωνάρια σέλερι, 4 εσαλότ, 1 σκόρδο, χοντροκομμένα για μιρεπουά |
ελαιόλαδο για σοτάρισμα |
κόκκους πιπεριού (πράσινους, μαύρους και ροζ) |
κλωνάρια θυμάρι |
1 ποτήρι λευκό κρασί |
σαφράν |
ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΜΥΡΩΝΙΑ |
1 ματσάκι μυρώνια μπλανσαρισμένα |
200 ml. ελαιόλαδο |
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΥΔΙΟΥ |
600 γρ. μύδια με κέλυφος |
1 σκελίδα σκόρδο |
1 κγλ. Lemongrass ψιλοκομμένο |
2-3 κοτσάνια μαϊντανού |
10 κόκκους πράσινο πιπέρι |
1 ποτήρι κρασιού (125 γρ.) λευκό κρασί |
65 ml ελαιόλαδο |
αλάτι |
Κάντε το σχόλιο σας εδω
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί