Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε το κοσκινισμένο αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι. Τ' ανακατεύουμε με κουτάλι
2
Σε άλλο μπολ βάζουμε τη ζάχαρη, το χυμό πορτοκαλιού, το σπορέλαιο, το ξύσμα πορτοκαλιού, το ξίδι και τη βανίλια. Τα χτυπάμε με το σύρμα 2΄-3΄, να διαλυθεί η ζάχαρη
3
Προσθέτουμε το μείγμα των υγρών στο μπολ με το αλεύρι και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα, για 2΄-3΄
4
Λαδώνουμε πολύ καλά μία μικρή μακρόστενη φόρμα και στρώνουμε λαδόκολλα στη βάση (γιατί ξεφορμάρεται δύσκολα)
5
Αδειάζουμε το μείγμα
6
Ψήνουμε στους 170οC, σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις, για 40΄, έως ότου μπήγοντας το μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας αυτό να βγαίνει πεντακάθαρο
Το Site μας έχει Ψυχαγωγικό και Ενημερωτικό Σκοπό. Μέσα από τις Σελίδες μας, θα ενημερωθείτε για όσο το δυνατόν περισσότερες Συνταγές από Γνωστούς ΣΕΦ, αλλά και από Έμπειρες Νοικοκυρές. Επίσης στο Blog μας θα διαβάσετε Διατροφικά Νέα, Συνεντεύξεις και άλλα πολλά θέματα γύρο από την Διατροφή.
Σας ευχόμαστε μια Ευχάριστη περιήγηση!
Κάντε το σχόλιο σας εδω
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί