
Σερβίρω το πεντανόστιμο αυτό αλμυρό κέικ σαν ελαφρύ γεύμα με μια πράσινη σαλάτα ή με ντοματοσαλάτα. Κόβω σε μικρά κυβάκια και το σερβίρω με το απεριτίφ. Είναι πρώτης τάξεως δεκατιανό για τα παιδάκια στο σχολείο και σημειώνει πάντα μεγάλη επιτυχία στα παιδικά πάρτυ.
Ντίνα Νικολάου
4 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά |
160 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του |
100 γρ. ελαιόλαδο ή σπορέλαιο |
150 γρ. γάλα |
1 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ |
100 γρ. τυρί κασέρι, τριμμένο |
1 βαζάκι τόνο διατηρημένο στο λάδι καλά στραγγισμένο |
200 γρ. καλαμπόκι σε κονσέρβα ξεπλυμένο και στραγγισμένο ή κατεψυγμένο |
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο |
½ φλιτζ. τσαγιού φρέσκο δυόσμο ή άνηθο ψιλοκομμένο |
½ κουτ. γλυκού ρίγανη |
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι |
Κάντε το σχόλιο σας εδω
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί