ΚουζινοΜαγειρέματα

Μπράουνι σοκολάτας

Σελιδοδείκτης

PRINT

DELICIOUS

Περιγραφή

Φτιάξτε υπέροχο μπράουνι σοκολάτας με τη δοκιμασμένη συνταγή του Τάσου Αντωνίου!
Ζουμερό, σοκολατένιο μπράουνι με πλούσια σοκολάτα που δεν αντιστέκεται κανείς.

Διατροφική Αξία

Θερμίδες: 430

Συστατικά

1/2 φλιτζάνι 110 γρ. βούτυρο
1 φλιτζάνι 160 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη

3 αυγά
1 φλιτζάνι 200 γρ. ζάχαρη
3/4 φλιτζανιού 90 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 κουτ. γλυκού αλάτι
1/4 φλιτζανιού 40 γρ. κουβερτούρα γάλακτος, σε σταγόνες
* Κάντε κλικ στο συστατικό για να επιλέξετε ένα

Directions

1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °c.
2
Σε κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο και κατόπιν προσθέτουμε την ψιλοκομμένη κουβερτούρα. Ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα στην άκρη να πάρει θερμοκρασία δωματίου
3
Σε μπολ χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη με το σύρμα, ώσπου να ομογενοποιηθούν
4
Ρίχνουμε το κρύο μείγμα κουβερτούρας και αναμειγνύουμε.
5
Προσθέτουμε το αλεύρι και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
6
Τέλος ρίχνουμε τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακατεύουμε ώστε
να απλωθεί στο μείγμα.
7
Μεταφέρουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι. ψήνουμε στον φούρνο για 30 λεπτά, ώσπου να σταθεροποιηθεί το brownie. Αφήνουμε να κρυώσει για 20 λεπτά και σερβίρουμε