Μπράουνι σοκολάτας

Σελιδοδείκτης

PRINT

DELICIOUS

Περιγραφή

Φτιάξτε υπέροχο μπράουνι σοκολάτας με τη δοκιμασμένη συνταγή του Τάσου Αντωνίου!
Ζουμερό, σοκολατένιο μπράουνι με πλούσια σοκολάτα που δεν αντιστέκεται κανείς.

Διατροφική Αξία

Θερμίδες: 430

Συστατικά

1/2 φλιτζάνι 110 γρ. βούτυρο
1 φλιτζάνι 160 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη

3 αυγά
1 φλιτζάνι 200 γρ. ζάχαρη
3/4 φλιτζανιού 90 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 κουτ. γλυκού αλάτι
1/4 φλιτζανιού 40 γρ. κουβερτούρα γάλακτος, σε σταγόνες
* Κάντε κλικ στο συστατικό για να επιλέξετε ένα

Directions


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/evapiltsi.site/kouzinomageiremata.gr/wp-content/plugins/ht-recipes/extensions/recipes/views/single.php on line 264
1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °c.
2
Σε κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο και κατόπιν προσθέτουμε την ψιλοκομμένη κουβερτούρα. Ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα στην άκρη να πάρει θερμοκρασία δωματίου
3
Σε μπολ χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη με το σύρμα, ώσπου να ομογενοποιηθούν
4
Ρίχνουμε το κρύο μείγμα κουβερτούρας και αναμειγνύουμε.
5
Προσθέτουμε το αλεύρι και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
6
Τέλος ρίχνουμε τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακατεύουμε ώστε
να απλωθεί στο μείγμα.
7
Μεταφέρουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι. ψήνουμε στον φούρνο για 30 λεπτά, ώσπου να σταθεροποιηθεί το brownie. Αφήνουμε να κρυώσει για 20 λεπτά και σερβίρουμε