ΚουζινοΜαγειρέματα

Λεμονάτες Μπριζόλες

Σελιδοδείκτης

PRINT

DELICIOUS

Περιγραφή

Λεμονάτες Μπριζόλες στην κατσαρόλα

(2 μονάδες)

Έχετε βαρεθεί να βάζετε τις χοιρινές μπριζόλες όλο στο φούρνο; Ψάχνετε για μία εναλλακτική πρόταση μαγειρέματος; Βρήκαμε για εσάς την ιδανική, ζουμερή και νόστιμη επιλογή: Λεμονάτες μπριζόλες στην κατσαρόλα με 2 μονάδες από το χοιρινό και το λάδι

Διατροφική Αξία

Συστατικά

4 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
1-2 σκελίδες σκόρδο
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
λάδι
χυμό 2 λεμονιών
* Κάντε κλικ στο συστατικό για να επιλέξετε ένα

Directions

1
Πλένουμε τις μπριζόλες και τις στραγγίζουμε.
2
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές, προσθέτουμε το λάδι και ρίχνουμε ψιλοκομμένο το σκόρδο.
3
Ρίχνουμε την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και περίπου 1 ποτήρι νερό.
4
Τις αφήνουμε περίπου 1/2 ώρα να βράσουν. Μόλις πιουν το νερό τους προσθέτουμε το λεμόνι. Μία δύο βράσεις ακόμα και είναι έτοιμες.