Σε μια γάστρα,ανακατεύουμε όλα τα υλικά-εκτός από το ρύζι και το καρότο-και αφήνουμε να μαριναριστούν με κλειστό καπάκι 2 ώρες-ή από το προηγούμενο βράδυ
2
Ψήνουμε το κρέας για 1 ώρα με κλειστό καπάκι της γάστρας
3
Προσθέτουμε το Ρύζι και τα καρότα και λίγο νερό μόνο αν είναι απαραίτητο
Το Site μας έχει Ψυχαγωγικό και Ενημερωτικό Σκοπό. Μέσα από τις Σελίδες μας, θα ενημερωθείτε για όσο το δυνατόν περισσότερες Συνταγές από Γνωστούς ΣΕΦ, αλλά και από Έμπειρες Νοικοκυρές. Επίσης στο Blog μας θα διαβάσετε Διατροφικά Νέα, Συνεντεύξεις και άλλα πολλά θέματα γύρο από την Διατροφή.
Σας ευχόμαστε μια Ευχάριστη περιήγηση!
Κάντε το σχόλιο σας εδω
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί