
500 γρ. μοσχαρίσιο διάφραγμα |
αλάτι |
πιπέρι |
Για τη μαρινάδα |
50 γρ. ελαιόλαδο |
120 γρ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού |
80 γρ. φρέσκο χυμό λάιμ |
60 γρ. σάλτσα σόγιας |
40 γρ. σάλτσα γουόστερ |
3 κ.σ. ξίδι από κόκκινο κρασί |
4 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες |
αλάτι και πιπέρι |
Για τη σάλτσα τσιμιτσούρι |
30 γρ. φρέσκο μαϊντανό |
30 γρ. φρέσκο κόλιανδρο |
100 γρ. ελαιόλαδο |
½ μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο |
3 σκ. σκόρδο |
3 κ.σ. χυμό λάιμ |
2 κ.σ. ξίδι από κόκκινο κρασί |
½ κ.γ. αλάτι |
½ κ.γ. πιπέρι |
μια πρέζα μπούκοβο, προαιρετικά |
Κάντε το σχόλιο σας εδω
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί