
Εύκολη και Γνωστή συνταγή σε μια Χριστουγεννιάτικη Έκδοση, Μακαρόν Άγιος Βασίλης!
Θερμίδες | 98Kcal | 5% | |
Λιπαρά | 4.8gr | 7% | |
Υδατάνθρακες | 11gr | 4% | |
Πρωτεΐνη | 2gr | 4% | |
Αλάτι | 0.09gr | 2% |
Για τα μακαρόν |
125 γρ. αμύγδαλο χωρίς φλούδα |
125 γρ. ζάχαρη άχνη |
105 γρ. ασπράδια (4 μεσαία αυγά) |
1 πρέζα αλάτι |
125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική |
1 κ.γ. κόκκινη πάστα ζαχαροπλαστικής |
Για τη γκανάς |
150 γρ. κρέμα γάλακτος |
150 γρ. κουβερτούρα |
Για το σερβίρισμα |
100 γρ. μαύρη ζαχαρόπαστα |
50 γρ. λευκή ζαχαρόπαστα |
10 γρ. μαργαρίνη, σε θερμοκρασία δωματίου |
Κάντε το σχόλιο σας εδω
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί