
1 κιλό συκωταριά, αρνίσια |
2 φέτες λεμόνι |
2 φύλλα δάφνης |
αλάτι |
10-15 κόκκους πιπεριού |
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο |
1 κρεμμύδι |
1 σκ. σκόρδο |
2 κλ. δεντρολίβανο |
50 γρ. κρασί λευκό |
1 κύβο κότας |
1 1/2 λίτρο νερό |
5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια |
1 μαρούλι |
1/4 ματσάκι άνηθο |
100 γρ. ρύζι γλασέ |
Για το αυγολέμονο |
ξύσμα λεμονιού, από 2 λεμόνια |
χυμό λεμονιού, από 2 λεμόνια |
2 αβγά |
αλάτι |
πιπέρι |
Για το σερβίρισμα |
1 κ.σ. άνηθο |
1 κ.γ. ελαιόλαδο |
πιπέρι |
φρέσκο κρεμμυδάκι |
Κάντε το σχόλιο σας εδω
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί