Βάζουμε τη συκωταριά σε ένα μπολ με νερό και ξύδι για 30 λεπτά και καθαρίζουμε πολύ καλά τα έντερα μέσα-έξω. Κατόπιν, τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τα ζεματίζουμε σε αλατισμένο νερό για περίπου 5 λεπτά.
2
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, σοτάρουμε τα κρεμμύδια στο ελαιόλαδο και κατόπιν προσθέτουμε τα έντερα, το συκώτι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε ώσπου να πάρουν χρώμα.
3
Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τα μαρούλια και καλύπτουμε με νερό. Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε τη μαγειρίτσα για περίπου 1 ώρα.
4
Προσθέτουμε τα μυρωδικά και το σταμναγκάθι και αφήνουμε τη μαγειρίτσα να βράσει για ακόμη 1 ώρα. Ρίχνουμε νερό και αλατοπιπερώνουμε αν χρειαστεί.
Το Site μας έχει Ψυχαγωγικό και Ενημερωτικό Σκοπό. Μέσα από τις Σελίδες μας, θα ενημερωθείτε για όσο το δυνατόν περισσότερες Συνταγές από Γνωστούς ΣΕΦ, αλλά και από Έμπειρες Νοικοκυρές. Επίσης στο Blog μας θα διαβάσετε Διατροφικά Νέα, Συνεντεύξεις και άλλα πολλά θέματα γύρο από την Διατροφή.
Σας ευχόμαστε μια Ευχάριστη περιήγηση!
Κάντε το σχόλιο σας εδω
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί