
Διατηρούνται στο ψυγείο και είναι φανταστικές
Αντί για κουβερτούρα αξιοποιήστε τα Πασχαλινά σοκολατένια αυγά που περίσσεψαν.
Το καρύδι μην το κάνετε σκόνη. Απλά κόψτε το στο μπλέντερ με διακοπτόμενη λειτουργία ώστε να μην γίνει σκόνη. Να έχει κομματάκια ψιλά
Συνταγή από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
200 γραµ. μπαγιάτικο τσουρέκι που περίσσεψε |
150 γραµ. καρύδια ψιλοκομμένα |
100 γραµ. ζαχαρούχο γάλα |
150 γραµ. κουβερτούρα |
150 γραµ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά |
2 κ.σ κακάο άγλυκο |
1 σφηνάκι κονιάκ ή ρούμι |
Για την επικάλυψη |
350 γραµ. κουβερτούρα λιωμένη |
Κάντε το σχόλιο σας εδω
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί