
Για τη ζύμη |
230 με 270 γρ. αλέυρι για ψώμι |
5 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη |
4 γρ. ξερή μαγιά |
5 γρ. αλάτι |
170 γρ. νερό (χλιαρό) |
13 γρ. ελαιόλαδο + 10 γρ |
Για τη σάλτσα |
13 γρ. ελαιόλαδο |
25 γρ. βούτυρο |
80 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) |
1 σκελίδα σκόρδο |
5 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο) |
220 γρ. τοματίνια |
80 γρ. πελτέ τομάτας |
15 γρ. παρμεζάνα (τριμμένη) |
1.5 γρ. ξερό βασιλικό |
1.5 γρ. ρίγανη |
2.5 γρ. καστανή ζάχαρη |
5 γρ. αλάτι |
1 πρέζα μπούκοβο |
1 γρ. πιπέρι |
3 γρ. μαραθόσπορο |
60 γρ. νερό |
Για τη γέμιση |
54 γρ. ελαιόλαδο |
180 γρ. πράσινη πιπεριά (σε λεπτές λωρίδες) |
180 γρ. κόκκινη πιπεριά (σε λεπτές λωρίδες) |
200 γρ. μανιτάρια portobello (σε λεπτές φέτες) |
100 γρ. κρεμμύδι (κομμένο σε λεπτές λωρίδες) |
100 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι (κομμένες στη μέση) |
Πιπέρι |
200 γρ. κίτρινη μοτσαρέλα (τριμμένη) |
200 γρ. φέτα (σπασμένη με το χέρι) |
Για τη σύνδεση |
15 γρ. βούτυρο (λιωμένο) |
2.5 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο) προαιρετικά |
Λίγο χοντρό αλάτι προαιρετικά |
Κάντε το σχόλιο σας εδω
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί