
Για τη γέμιση |
85γρ ημίσκληρο τυρί κομμένο σε 17 (5γρ) κύβους |
Για το γλάσο (πριν από το ψήσιμο) |
2 κ.σ. γάλα |
1 κ.σ. σουσάμι |
Για το γλάσο (μετά από το ψήσιμο) |
2 κ.σ. ζεστό νερό |
1 κ.σ. μέλι |
Για τη ζύμη |
7gr (ένα φακελάκι) ξηρή μαγιά |
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις |
250γρ. χωριάτικο αλεύρι |
125γρ. ανάλατο βούτυρο, μαλακό |
1/2 φλιτζάνι (100ml) νερό χλυαρό |
1/4 φλιτζάνι (50ml) γάλα χλυαρό |
1 αυγό (60γρ) |
2 κοφτές κ.σ. (70γρ) πρόβειο γιαούρτι |
2 κ.γ. μέλι |
1 κ.γ αλάτι (5γρ) |
½ κ.γ. μαχλέπι αλεσμένο |
1/3 κ.γ κάρδαμο αλεσμένο |
Κάντε το σχόλιο σας εδω
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί