Ο καλύτερος τρόπος να εκμεταλλευτείτε τα πασχαλινά αυγά που περίσσεψαν είναι αυτή η εύκολη και νόστιμη συνταγή!
Συνταγή από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Διατροφική Αξία
Συστατικά
10 πασχαλινά αυγά (καθαρισμένα)
1/4 φλ. μαγιονέζα
2 κ.σ λευκό ξίδι
1/2 κ.γλ ζάχαρη
5 λωρίδες μπέικον
1/2 φλ. κατεψυγμένο σπανάκι (ψιλοκομμένο)
αλάτι
πιπέρι
* Κάντε κλικ στο συστατικό για να επιλέξετε ένα
Directions
1
Απλώνουμε το μπέικον και το ψήνουμε στους 200 °C μέχρι να ροδίσει καλά και να γίνει τραγανό. Το αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει και να κρυώσει.
2
Κόβουμε τα αυγά στη μέση. Αφαιρούμε τους κρόκους και τους βάζουμε σε ένα μπολ. Με ένα πιρούνι λιώνουμε τους κρόκους. Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, το ξίδι, τη ζάχαρη το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά
3
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο και τραγανό μπέικον και το σπανάκι. Ανακατεύουμε
4
Γεμίζουμε τα ασπράδια με τη γέμιση κρόκου. Τοποθετούμε σε πιατέλα και φυλάσσουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε
Το Site μας έχει Ψυχαγωγικό και Ενημερωτικό Σκοπό. Μέσα από τις Σελίδες μας, θα ενημερωθείτε για όσο το δυνατόν περισσότερες Συνταγές από Γνωστούς ΣΕΦ, αλλά και από Έμπειρες Νοικοκυρές. Επίσης στο Blog μας θα διαβάσετε Διατροφικά Νέα, Συνεντεύξεις και άλλα πολλά θέματα γύρο από την Διατροφή.
Σας ευχόμαστε μια Ευχάριστη περιήγηση!
Κάντε το σχόλιο σας εδω
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί