ΚουζινοΜαγειρέματα

Αυγά γεμιστά με τραγανό μπέικον

Σελιδοδείκτης

PRINT

DELICIOUS

Περιγραφή

Ο καλύτερος τρόπος να εκμεταλλευτείτε τα πασχαλινά αυγά που περίσσεψαν είναι αυτή η εύκολη και νόστιμη συνταγή!

 

Συνταγή από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Διατροφική Αξία

Συστατικά

10 πασχαλινά αυγά (καθαρισμένα)
1/4 φλ. μαγιονέζα
2 κ.σ λευκό ξίδι
1/2 κ.γλ ζάχαρη
5 λωρίδες μπέικον
1/2 φλ. κατεψυγμένο σπανάκι (ψιλοκομμένο)
αλάτι
πιπέρι
* Κάντε κλικ στο συστατικό για να επιλέξετε ένα

Directions

1
Απλώνουμε το μπέικον και το ψήνουμε στους 200 °C μέχρι να ροδίσει καλά και να γίνει τραγανό. Το αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει και να κρυώσει.
2
Κόβουμε τα αυγά στη μέση. Αφαιρούμε τους κρόκους και τους βάζουμε σε ένα μπολ. Με ένα πιρούνι λιώνουμε τους κρόκους. Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, το ξίδι, τη ζάχαρη το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά
3
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο και τραγανό μπέικον και το σπανάκι. Ανακατεύουμε
4
Γεμίζουμε τα ασπράδια με τη γέμιση κρόκου. Τοποθετούμε σε πιατέλα και φυλάσσουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε