12 Απριλίου 2020 Τσιγαρίζω Δημοσιεύθηκε από ΚουζινοΜαγειρέματα Δίνω χρώμα σε κάποιο τρόφιμο , σε δυνατή φωτιά με ελάχιστη λιπαρή ουσία. Συνήθως αναφερόμαστε σε κρεμμύδι Αφήστε ενα Σχόλιο Δείτε περισσότερα Σχόλια Κάντε το σχόλιο σας εδω Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί (Εναλλακτικά)(Δεν εχει Δημοσιευθεί) Ακύρωση απάντησηςΓια να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
Σχόλια
Κάντε το σχόλιο σας εδω
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί