12 Απριλίου 2020 Σοτάρω Δημοσιεύθηκε από ΚουζινοΜαγειρέματα Τηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος λαχανικά ή κρέας ως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί ομοιόμορφο χρώμα Αφήστε ενα Σχόλιο Δείτε περισσότερα Σχόλια Κάντε το σχόλιο σας εδω Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί (Εναλλακτικά)(Δεν εχει Δημοσιευθεί) Ακύρωση απάντησηςΓια να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
Σχόλια
Κάντε το σχόλιο σας εδω
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί