12 Απριλίου 2020 Καραμελώνω Δημοσιεύθηκε από ΚουζινοΜαγειρέματα Λιώνω ζάχαρη σε σιγανή φωτιά, μόνη ή μαζί με κάποιο άλλο συστατικό προκειμένου να δώσω επιπλέον τη γεύση της καραμέλας Αφήστε ενα Σχόλιο Δείτε περισσότερα Σχόλια Κάντε το σχόλιο σας εδω Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί (Εναλλακτικά)(Δεν εχει Δημοσιευθεί) Ακύρωση απάντησηςΓια να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
Σχόλια
Κάντε το σχόλιο σας εδω
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί