1. Αρχική
  2. Ελληνική Κουζίνα

28 Φεβρουαρίου 2018

Αλμυρό κέικ μαρμπρέ με πέστο και ελαιοπολτό

Δημοσιεύθηκε από ΚουζινοΜαγειρέματα

Τα αλμυρά κέικ είναι εξίσου νόστιμη -και χορταστική- επιλογή για πρωινό αλλά και σνακ. Το κέικ μαρμπρέ, δηλαδή ανάμεικτο, εκτός από νόστιμο, είναι και εντυπωσιακό Μια Συνταγή από την Σιμόνη Καφίρη Please follow and like us:

Διαβάστε περισσότερα

28 Φεβρουαρίου 2018

Red Velvet Cake

Δημοσιεύθηκε από ΚουζινοΜαγειρέματα

Αυθεντική συνταγή για red velvet cake από τον Τάσο Αντωνίου. Αυτή η τούρτα – κέικ είναι απίστευτα γευστική και αποτελεί ιδανικό κέρασμα για γιορτές, γενέθλια ή απλώς ένα γλυκό κέικ για τον καφέ! Please follow and like us:

Διαβάστε περισσότερα

28 Φεβρουαρίου 2018

Κατσικάκι σε σκορδάτη κρούστα αρωματικών

Δημοσιεύθηκε από ΚουζινοΜαγειρέματα

Λαχταριστό κατσικάκι που σας το προτείνω για το Πάσχα. Η σκορδάτη κρούστα του θα το κρατήσει ζουμερό στο κέντρο και τραγανό εξωτερικά. Ντίνα Νικολάου Please follow and like us:

Διαβάστε περισσότερα

28 Φεβρουαρίου 2018

Κέικ με καλαμπόκι και τόνο

Δημοσιεύθηκε από ΚουζινοΜαγειρέματα

Σερβίρω το πεντανόστιμο αυτό αλμυρό κέικ  σαν ελαφρύ γεύμα με μια πράσινη σαλάτα ή με ντοματοσαλάτα. Κόβω σε μικρά κυβάκια και το σερβίρω με το απεριτίφ. Είναι πρώτης τάξεως δεκατιανό για τα παιδάκια στο σχολείο και σημειώνει πάντα μεγάλη επιτυχία στα παιδικά πάρτυ. Ντίνα Νικολάου Please follow and like us:

Διαβάστε περισσότερα

28 Φεβρουαρίου 2018

Μαύρος Χοίρος με Σάλτσα με Μύρτιλα και Φάρσα Λουκάνικου με Πράσο και Μανιτάρια

Δημοσιεύθηκε από ΚουζινοΜαγειρέματα

Μια καταπληκτική συνταγή που εκτελέστηκε στα γυρίσματα του Master Chef σε Master Class Δείτε το Βίντεο της Συνταγής (πατήστε εδώ) Please follow and like us:

Διαβάστε περισσότερα

27 Φεβρουαρίου 2018

Γεμιστό Φιλέτο Κοτόπουλου (Μπαλοτίνα) με Σάλτσα Espresso

Δημοσιεύθηκε από ΚουζινοΜαγειρέματα

Γεμιστό Φιλέτο Κοτόπουλου (Μπαλοτίνα) με Σάλτσα Espresso, Κενέλ Πατάτας, Μανιτάρια και Καρότο Γλασέ Μια Συνταγή που την είδαμε στην Εκπομπή Master Chef σε ένα ακόμη Master Class με τον Πάνο Ιωαννίδη Δείτε το Βίντεο της Συνταγής (πατήστε εδώ)   Please follow and like us:

Διαβάστε περισσότερα

27 Φεβρουαρίου 2018

Γεμιστά Ζυμαρικά Fossile με Μους Ψαριού

Δημοσιεύθηκε από ΚουζινοΜαγειρέματα

Γεμιστά Ζυμαρικά Fossile με Μους Ψαριού, Φιμε Ψαριού, Λάδι από Μυρώνια και Μαγιονέζα από Μύδια Μια Συνταγή που την είδαμε στην Εκπομπή Master Chef σε ένα ακόμη Master Class με τον Πάνο Ιωαννίδη Please follow and like us:

Διαβάστε περισσότερα

Posts navigation