1. Αρχική
  2. Βράσιμο

27 Φεβρουαρίου 2018

Ραβιόλια Casunziei με Γέμιση από Παντζάρι

Δημοσιεύθηκε από ΚουζινοΜαγειρέματα

Ραβιόλια Casunziei με Γέμιση από Παντζάρι, Μαυροκούκι και Σάλτσα από Φασκόμηλο Μια Συνταγή που την είδαμε στην Εκπομπή Master Chef σε ένα ακόμη Master Class με τον Πάνο Ιωαννίδη Δείτε το Βίντεο της Συνταγής (πατήστε εδώ) Please follow and like us:

Διαβάστε περισσότερα

27 Φεβρουαρίου 2018

Γεμιστά Ζυμαρικά Fossile με Μους Ψαριού

Δημοσιεύθηκε από ΚουζινοΜαγειρέματα

Γεμιστά Ζυμαρικά Fossile με Μους Ψαριού, Φιμε Ψαριού, Λάδι από Μυρώνια και Μαγιονέζα από Μύδια Μια Συνταγή που την είδαμε στην Εκπομπή Master Chef σε ένα ακόμη Master Class με τον Πάνο Ιωαννίδη Please follow and like us:

Διαβάστε περισσότερα

24 Φεβρουαρίου 2018

Κοτόπουλο με Yakisoba

Δημοσιεύθηκε από ΚουζινοΜαγειρέματα

Μία πολύ εύκολη και χορταστική συνταγή με noodles, κοτόπουλο και λαχανικά που θα ετοιμάσετε στο πι και φι και θα σας κερδίσει με την πλούσια γεύση της   Μια Συνταγή από τον Σωτήρη Κοντιζά Please follow and like us:

Διαβάστε περισσότερα

19 Ιανουαρίου 2018

Σάλτσα για Γαρίδες

Δημοσιεύθηκε από ΚουζινοΜαγειρέματα

Μια σος μουστάρδας με λεπτή γεύση που θα συνοδεύσει τις γαρίδες σας ψητές στα κάρβουνα ή τηγανιτές Προτιμήστε μια απαλή στη γεύση μουστάρδα για πιο ντελικάτη γεύση. Διαλέξτε εκλεκτό ελαιόλαδο ή μισό-μισό με σησαμέλαιο για καλύτερο άρωμα. Εναλλακτικά, προσθέστε λίγο άνηθο, πολύ ψιλοκομμένο. Η Συνταγή είναι για 6 μέτριες Γαρίδες Συνταγή από το βιβλίο του […]

Διαβάστε περισσότερα

19 Ιανουαρίου 2018

Σάλτσα ψητού

Δημοσιεύθηκε από ΚουζινοΜαγειρέματα

Μια νόστιμη σάλτσα, που μπορεί να απογειώσει γευστικά ακόμη και το πιο «άνοστο» ψητό κρέας! Μπορείτε να αρωματίσετε τη σάλτσα του ψητού σας με ένα «μπουκετάκι» από φρέσκα αρωματικά, όπως μαντζουράνα, ρίγανη, θυμάρι κ.ο.κ. Ρίξτε το στο κατσαρολάκι με το ζουμί από το ψητό σας και αφαιρέστε το αφού αρχίσει να πήζει η σάλτσα σας. […]

Διαβάστε περισσότερα

15 Ιανουαρίου 2018

Μακαρόνια με τρία τυριά

Δημοσιεύθηκε από ΚουζινοΜαγειρέματα

Παρότι σαν φάρα είμαστε μακαρονάδες, οι Έλληνες επιλέγουμε είδος πάστας με το μάτι και όχι με γευστικά κριτήρια όπως οι Ιταλοί, οι οποίοι θεωρούν ότι σε κάθε σάλτσα αντιστοιχεί ένα συγκεκριμένο είδος, άντε δύο, για ώρα ανάγκης. Γι’ αυτό και τα είδη της πάστας που κυκλοφορούν επισήμως είναι περίπου 100, όπως λέγεται, αλλά αν ληφθούν υπ’ […]

Διαβάστε περισσότερα

26 Μάϊου 2017

Δροσερή Σαλάτα με Κριθαράκι

Δημοσιεύθηκε από ΚουζινοΜαγειρέματα

Δροσερή Σαλάτα με Κριθαράκι Μια πολύχρωμη σαλάτα που θα στολίσει το τραπέζι σας. Το Κριθαράκι που περιέχει την κάνει τόσο χορταστική, που μπορείτε να την απολαύσετε και σαν κυρίως πιάτο. Συνταγή από το βιβλίο του Νίκου Τσελεμεντέ «Οι Αυθεντικές Συνταγές» Please follow and like us:

Διαβάστε περισσότερα